RECOMANDARE CNA

RECOMANDARE CNA

MESAJ VIDEO DE INTERES PUBLIC CU PRIVIRE LA IMPORTANTA IMUNIZARII ANTIGRIPALE, RECOMANDAT DE CATRE CONSILIUL NATIONAL AL AUDIOVIZUALULUI

In acest an, campania de informare şi educare despre gripa sezonieră şi prevenţia prin vaccinare a Asociaţiei PRO Imunizare, realizata în parteneriat cu Ministerul Sănătății, Societatea Română de Microbiologie, Societatea Naţională de Medicina Familei şi Asociația Medicilor de Familie București-Ilfov, beneficiaza si de un spot tv cu mesaj de interes public ce a primit recomandare de difuzare din partea Consiliului Naţional al Audiovizualului pentru o perioada de doua luni de zile (decembrie – ianuarie 2019).

Scopul anuntului este acela de a transmite populației generale și categoriilor aflate la risc (bolnavi cronici), informații corecte, fundamentate ştiinţific despre gripa si preventie.

Campania are rolul de informa despre gripă, o boală infecţioasă acută, extrem de contagioasă, ce poate determina rapid complicaţii în urma cărora se impune spitalizarea, încurajând populaţia să meargă la medicul de familie pentru a primi mai multe informaţii despre prevenţia prin vaccinare. Mesajul campaniei este unul de interes public și nu unul comercial.

 

Iniţiative, Mesaje de interes național